Digitaalinen Clearblue Ovulaatiotesti kaksinkertaisella hormooni

UUTUUS! -Edistyksellinen, digitaalinen Clearblue Ovulaatiotesti kaksinkertaisella hormooni-indikaattorilla, sis. 10 kpl testiliuskoja. Tunnistaa sekä estrogeenin että LH -tason. Ilmoittaa kiertosi neljä hedelmällisintä päivää.

Ilmoittaa tuloksen nopeasti ja yksinkertaisesti digitaalisella näytöllä viiden minuutin kuluessa.

Edistyksellinen, digitaalinen Clearblue Ovulaatiotesti kaksinkertaisella hormooni-indikaattorilla on vähintään 99% varma!

Lue lisää tuotteesta Digitaalinen Clearblue Ovulaatiotesti kaksinkertaisella hormooni

49.00 EUR 34.90 EUR

Kerro kaverille

Kerro kaverille

Jos haluat vinkata sivuistamme kaverillesi, tee se tästä!

Harkitsetko ostavasi ovulaatiotestin tai fertiliteettinäytön? Ehkäpä tama Clearbluen uusi testi on juurikin se mitä tarvitset;Clearblue Digitaalinen Ovulaatiotesti kaksinkertaisella hormooni-indikaattorilla

Clearblue Digitaalinen Ovulaatiotesti kaksinkertaisella hormooni-indikaattorilla -pakkaus koostuu digitaalisesta pidikkeestä sekä kymmenestä testiliuskasta. Se tunnistaa kaksi eri hormoonia -estrogeenin sekä LH -tason, ollen täten ainoa ovulaatiotesti joka kykenee ilmoittamaan kiertosi neljä hedelmällisintä päivää.

Noin 24-36 tuntia ennen oletettua munasolun irtoamista tapahtuu dramaattisen suuri LH -hormoonitason nousu. Muut testit perustuvat nimenomaan tämän tason nousun ilmoittamiseen, ennustaen kierron kaksi hedelmällisintä päivää. Koska Clearblue Digitaalinen Ovulaatiotesti kaksinkertaisella hormooni-indikaattorilla kykenee ilmoittamaan myös estrogeenin tason nousun, se kykenee ilmoittamaan kaksi hedelmällisintä päivää enemmän! Testi ilmoittaa myös LH -tasoa edeltävän estrogeenin tason nousun.

Mikä on Clearblue Digitaalinen Ovulaatiotesti kaksinkertaisella hormooni-indikaattorilla?

* Uniikki -ensimmäinen ja ainoa ovulaatiotesti joka tunnistaa neljä hedelmällisintä päivää, kaksi päivää enemmän kuin mikään muu ovulaatiotesti

* Tarkka -ainoa ovulaatiotesti joka tarkasti tunnistaa kaksi tärkeää hedelmällisyyshormonia

* Mukautuva -ainoa digitaalinen ovulaatiotesti joka mukautuu naisen yksilölliseen hormoonitasoon jokaisella testikerralla

* Erittäin selkeä -digitaalinen tulos ilmoitetaan hymiöllä :) hedelmällisten päivien kohdalla

* Helppokäyttöinen -helposti luettava tulos

* Luotettava -hyödyntää innovaatiota joka pohjautuu tarkoin testattuun teknologiaan

Tee testi aina aamun ensimmäisestä virtsasta. Voit päättää teetkö testin suoraan virtsasuihkusta (pidä virtsasuihkun alla kolme sekuntia) vai keräämästäsi virtsanäytteestä (vähintään puolet liuskan imuosasta pidetään virtsassa 15 sekunnin ajan).

Suosittelemme käyttämään kelloa jossa erottuu sekuntiviisari. Vaihtoehtoisesti voit laskea " tuhat ja yksi, tuhat ja kaksi, tuhat ja kolme" jne.

Näet tuloksen helposti ja nopeasti digitaaliselta näytöltä:

* pyöreä rinkula (tyhjä) kun sinulla on minimaalinen/ei ollenkaan mahdollisuutta hedelmöittyä

* vilkkuva hymiö kun sinulla on hyvät mahdollisuudet hedelmöittyä

* hymiö (ei -vilkkuva) kun sinulla on parhaat mahdollisuudet hedelmöittyä

Pakkauksen sisältämät kymmenen testitikkua ovat yleensä useimmille säännöllisen kierron omaaville naisille riittävä määrä löytää hedelmällisimmät päivät. Jos kiertosi on pitkä tai vaihteleva, voi olla että tarvitset useamman kuin yhden testin.  Sinun tulisi käyttää samaa pidikettä uuden pakkauksen testiliuskojen kanssa.

Joillakin naisilla munasolu ei irtoa jokaisella kierrolla. Niin tapahtuessa he eivät näe minkäänlaista tulosta testissä. Jos olet epävarma tuloksesta, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä Clearbluen tuoteneuvontaan (0800 98841, arkisin klo. 10-13) tai ota yhteyttä kätilöön/lääkäriisi.

Jotkut naisista eivät näe kierron "hyvä mahdollisuus" -päiviä, vaan vain "korkea mahdollisuus" -päivät. Tämä voi johtua siitä ettei estrogeenin taso ole riittävän korkea jotta testi tunnistaa sen, tai siitä että testaus on aloitettu liian myöhäisellä ajankohdalla. "Korkean mahdollisuuden" tulos on silti täysin luotettava, ja yhdyntä noina annettuina päivinä maksimoi raskaaksitulon mahdollisuuden.

Clearblue Digitaalinen Ovulaatiotesti kaksinkertaisella hormooni-indikaattorilla on kliinisissä testeissä osoittanut voivansa tunnistaa neljä tai useamman hedelmällisen päivän (kaksi "korkean mahdollisuuden" päivää ja kaksi "hyvän mahdollisuuden" päivää) 80 lla prosentilla kierroista.

Hormoonitasot ja kierron pituus vaihtelee naisesta naiseen ja kierrosta kiertoon. Kierron hedelmällisten päivien määrä on yksilöllinen, osalla naisista hedelmällisten päivien määrä on vähemmän kuin neljä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita etteikö testi olisi toiminut oikein.

Tähän tuotteeseen ei ole saatavilla täyttöpakkausta.

Clearblue Digitaalinen Ovulaatiotesti kaksinkertaisella hormooni-indikaattorilla -tuotteen kanssa ei tule käyttää muiden ovulaatiotestien testiliuskoja, vain tuotteen mukana seuraavia liuskoja.

Clearblue Digitaalinen Ovulaatiotesti kaksinkertaisella hormooni-indikaattorilla on laboritoriotesteissä osoittanut kykenevänsä tunnistamaan LH -tason nousun yli 99% varmuudella (maksimaalinen hedelmällisyys).

LH:n tunnistustason herkkyys testissä on 40MIU/ml LH mitattuna kolmannen kansainvälisen standardin mukaan, testaamalla LH ja FSN taso virtsasta biologisilla testeillä (71/264).

Tuotenumero 6710


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Olen kadottanut käyttöohjeeni – mitä teen?

Löydät kaikki käyttöohjeet tästä linkistä: www.halpa-testi.fi/kayttoohje

Onko testeillä yhtä hyvä laatu kuin niillä, joita voin ostaa apteekista?

Testejämme myydään myös apteekeissa, eli tuotteet ovat siis yhtä korkealaatuisia. Pystymme myymään testejä paljon halvemmalla, koska ostamme ne suoraan valmistajalta, ilman kalliita välikäsiä. Meillä ei verkkokauppana ole myöskään suuria kuluja, kuten liikkeen vuokra, myyjät, markkinointi jne.


Babyplan Ovulaatiotesti -liuskat

Babyplan Ovulaatiotesti -liuskat

Alkaen 0.96 EUR per kappale 

Korkealaatuinen ovulaatiotesti. Seitsemän testiä jokaisessa paketissa. Yli 99,9% tarkka, helppo ja luotettava käyttää. CE-merkitty.

Lue lisää tuotteesta Babyplan Ovulaatiotesti -liuskat
Lue lisää Babyplan Ovulaatiotesti -liuskat
Babyplan Ovulaatiotesti -puikot

Babyplan Ovulaatiotesti -puikot

Alkaen 1.50 EUR per kappale 

Helppokäyttöinen ja hygieeninen ovulaatiotesti, joka on laadultaan korkealuokkainen ja yli 99% tarkka. 7 testiä jokaisessa paketissa antaa sinulle suuremman mahdollisuuden löytää oikean ajankhodan. Babyplan ovulaatiotesti on helppo ja varma ovulaatiotesti kotikäyttöön.

Lue lisää tuotteesta Babyplan Ovulaatiotesti -puikot
Lue lisää Babyplan Ovulaatiotesti -puikot
Babyplan-testisetti – tikku, sis. foolihapon

Babyplan-testisetti – tikku, sis. foolihapon

23.00 EUR

Babyplan®-testisetti – tikku, sis. foolihapon sisältää kaiken, mitä tarvitset ovulaation ja raskauden testaamiseen kahden kierron aikana. Pakkauksen avulla saat täydellisesti kotiisi kaiken yhdessä paketissa, kun suunnittelet raskautta. 

Lainaa Babyplan®-ultraäänimonitoria – kun käytät Babyplan®-testisettiä – tikku, sis. foolihapon – tullaksesi raskaaksi, tarjoamme me sinulle mahdollisuuden lainata Babyplan®-ultraäänimonitoria tultuasi raskaaksi.

Lue lisää tuotteesta Babyplan-testisetti – tikku, sis. foolihapon
Lue lisää Babyplan-testisetti – tikku, sis. foolihapon
Babyplan-testisetti – puikko, sis. foolihapon

Babyplan-testisetti – puikko, sis. foolihapon

33.00 EUR

Babyplan®-testisetissä saat kerralla kaiken tarvitsemasi, jotta voit suunnitella raskauttasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Lainaa Babyplan®-ultraäänimonitoria – kun käytät tätä testisettiä tullaksesi raskaaksi, tarjoamme me sinulle mahdollisuuden lainata Babyplan®-ultraäänimonitoria tultuasi raskaaksi.

Lue lisää tuotteesta Babyplan-testisetti – puikko, sis. foolihapon
Lue lisää Babyplan-testisetti – puikko, sis. foolihapon
RFSU Ovulaatiotesti -7 testin pakkaus

RFSU Ovulaatiotesti -7 testin pakkaus

20.00 EUR

RFSU ovulaatiotestin avulla selvität nopesti ja helposti ovulaatiosi ajankohdan, mikä lisää mahdollisuuttasi tulla raskaaksi. Pakkaus sisältää 7 kertakäyttöistä testiä.

Lue lisää tuotteesta RFSU Ovulaatiotesti -7 testin pakkaus
Lue lisää RFSU Ovulaatiotesti -7 testin pakkaus
Clearblue Digitaalinen ovulaatiotesti, 10 kpl

Clearblue Digitaalinen ovulaatiotesti, 10 kpl

Tarjous! Alkaen 33.25 EUR per kappale 

Clearblue Digitaalinen Ovulaatiotesti antaa tarkan tuloksen, jota ei voi tulkita väärin. Uskomattoman helppo ja luotettava käyttää. Seitsemän testiä jokaista testijaksoa kohden.

 

Lue lisää tuotteesta Clearblue Digitaalinen ovulaatiotesti, 10 kpl
Lue lisää Clearblue Digitaalinen ovulaatiotesti, 10 kpl
Clearblue Testitikut ADVANCED -Ovulaatiomonitoriin

Clearblue Testitikut ADVANCED -Ovulaatiomonitoriin

49.00 EUR

20 kpl. testitikkuja Clearblue ADVANCED Ovulaatiomonitoriin -riittää 1-2 kierrolle.
Pakkauksessa mukana myös 4 kpl. monitorissa käytettäviä raskaustestejä!
Käytetään vain yhdessä Clearblue ADVANCED Ovulaatiomonitorin kanssa (ostettava erikseen).
HUOMIO! Näitä ovulaatiotestitikkuja voidaan käyttää myös "vanhan" Clearblue -ovulaatiomonitorin kanssa,  mutta mukana seuraavia raskaustestejä voidaan käyttää vain ADVANCED -monitorin kanssa. 
Lue alta lisää Clearblue ADVANCEDin testitikuista. 
 
Lue lisää tuotteesta Clearblue Testitikut ADVANCED -Ovulaatiomonitoriin
Lue lisää Clearblue Testitikut ADVANCED -Ovulaatiomonitoriin

Tarvitsetko apua?

info@halpa-testi.fi

 

Sinun etusi

 
  • Korkealaatuisia testejä edulliseen hintaan
  • Ilmainen toimitus ostettaessa 10 EUR:lla tai enemmän
  • Huomaamaton toimitus
  • UUTUUS - Lähetämme testejä maanantaista perjantaihin klo. 16.30 asti. Saat 21 päivän täyden palautusoikeuden
  • Testit ovat CE-merkittyjä ja Food and Drug Administrationin (Yhdysvaltain lääkeviranomaisen) hyväksymiä
  • Saat aina kattavat käyttöohjeet mukana

Ostaessa 10.00 EUR lla tai yli