Toimitusehdot

Toimituskustannukset
Toimitus on ILMAINEN osoitteisiin Suomessa, kun ostat 10,00 EUR:lla tai enemmällä. Jos ostat alle 10 EUR:lla, on toimitusmaksu 2,00 EUR.

Yksityisyys ja huomaamattomuus
Kaikki tilaukset toimitetaan lähettäjänimellä ”E-invasion A/S Suomen osasto”. Jos maksat pankkikortilla, lukee tiliotteessasi ainoastaan E-Invasion.

 

Maksutavat Halpa-testi.fi:n verkkopalvelussa
Voit maksaa pankkikortilla tai tilisiirrolla, jossa maksat ennakkoon tilillemme. Voit myös halutessasi maksaa laskulla, jolloin sinulla on 14 päivän maksuaika.

 

Pankkikortit (ilmaisia):

VISA

MasterCard

EuroCard

Kommunikaatio tätä maksutapaa käyttäessä on Samportin ja Handelsbankenin tarjoama, ja kaikki korttitiedot lähetetään kryptattuina.

 

Maksaminen laskulla

Jos valitset maksaa laskulla, voit saada 14 päivän maksuajan. Pystyäksemme tarjoamaan tämän palvelun olemme yhteistyössä Kreditorin kanssa, joten maksat laskusi suoraan heille. Voidaksesi käyttää luottomaksua tulee sinun ilmoittaa henkilötunnuksesi, jotta voimme tarkistaa luottotietosi. Lasku lähetetään sinulle yhdessä tilauksesi kanssa, ja se maksetaan suoraan Kreditorille.
Kreditorin maksuehdot.

 

Ennakkomaksu pankkitilille Suomessa (ilmainen).

Jos haluat maksaa tuotteet etukäteen, pitää sinun siirtää kokonaismäärä euroina pankkitilillemme Suomessa.

 

Tilinumeromme SUOMESSA Handelsbankenissa

 

IBAN: FI58 3131 3001 249812

BIC: HANDFIHH

Tilinumero: 313130-1249812

 

Yhtiötiedot
Kaikki tämän verkkosivun kautta suoritetut kaupat ovat sinun, asiakkaan, ja meidän välisiä:


Halpa-Testi.fi
E-Invasion A/S:n tytäryhtiö
Stålkulegatan 2 E
212 28 Malmö
Sverige
Y-Tunnus: 2087879-2

Tilausvahvistus
Kaikki tilaukset vahvistetaan automaattisesti (sähköpostin välityksellä), ja saat mahdollisimman nopeasti viestin sähköpostiisi, jos toimituksen kanssa tulee ongelmia (loppuunmyyty / jäämätuote).

 

Palautusoikeus
Sinulla on aina 21 päivän täysi palautusoikeus tai katumisoikeus. Jos tuotteet on ostettu settinä, pitää ne myös palauttaa kokonaisina setteinä, ja tuotteiden pitää olla avaamattomia. Palautuslähetyksen kustannukset kattaa asiakas. Maksamme sen sijaan toimituksen takaisin, jos haluat vastaanottaa toisen tuotteen vanhan sijaan.

Asiakas on vastuussa siitä, että vastaanotamme palautettavat tuotteet. Siksi suosittelemmekin, että lähetät palautettavat tuotteet seurantanumerolla. Voit ottaa meihin yhteyttä etukäteen, jos sinulla on kysymyksiä palautusta koskien.

Palauttaessasi tuotteita pyydämme sinua laittamaan tilausvahvistuksesi mukaan tai kopion siitä. Jos olet maksanut pankkikortilla, saat rahasi takaisin tilillesi. Jos olet maksanut tilisiirrolla, pyydämme sinua laittamaan mukaan tilinumerosi, jotta saat rahasi takaisin 5 pankkipäivän sisällä.

 

Reklamaatio
Kaikkia tuotteita koskee 2 vuoden reklamaatio-oikeus, kuluttajansuojalain mukaan.

 

Yleistä
Pidätämme oikeuden muutoksiin, sekä siihen, että tuote saattaa olla loppuunmyyty tai sen hinta kirjoitettu virheellisesti verkkosivuillamme. Tiedot verkkosivullamme eivät voi millään tavalla toimia pätevän ammattilaisen neuvonannon, tai koulutetun ja hyväksytyn lääkärin hoidon korvikkeena. Jos sinulla on kysymyksiä tai huolia terveydestäsi, pitää sinun aina pyytää lääkäriltä neuvoja.

Kategoriat

09-31579110

Verkkokauppaamme tästä