Tietoa Halpa-Testi.fi:stä

Halpa-Testi.fi on perustettu Tanskassa heinäkuussa 2002 ja myynyt siitä lähtien raskaus- ja ovulaatiotestejä Internetissä.
1.2.2006 mennessä olemme palvelleet yli 30 000 tyytyväistä asiakasta Pohjoismaissa ja myyneet yli puoli miljoonaa testiä asiakkaillemme!

Olemme tällä hetkellä yksi Pohjoismaiden suurimpia verkkokauppoja, jotka myyvät naisille raskaaksituloa helpottavia tuotteita. Kiitos korkean asiakastyytyväisyyden ja ammattimaisten työntekijöiden saamme joka kuukausi enemmän kuin 2000 uutta asiakasta. Miksi?

Clearbluen testit - Maailman parhaat!
Olemme valtuutettu Clearblue-testien myyjä. Clearblue on maailman johtava ja innovatiivisin raskaus- ja ovulaatiotestien tuottaja ja valmistaja.

Clearblue -testien lisäksi valikoimaamme kuuluu Wondfo-testejä, jotka hankimme suoraan valmistajalta Kiinassa. Wondfo-testejämme myyvät myös monet apteekit Euroopassa, ja testit ovat yhtä korkealaatuisia kuin Suomen apteekeista ostettavat testit. Voimme myydä testimme paljon halvemmalla kuin apteekit, koska tuomme ne itse maahan ja vältämme näin kalliit välikädet.

Kun otat yhteyttä Halpa-Testi.fi asiakaspalveluun, olet yhteydessä yhden tai useamman alla mainitun henkilön kanssa. Olemme iloisia voidessamme auttaa sinua!

 

Ane Jönsson

Ane Jönsson

Michael Stenmann

Michael Stenmann

 

Kategoriat

Verkkokauppaamme tästä