Babyplan varhainen raskaustesti – puikko

  • Babyplan varhainen raskaustesti – puikko
  • Babyplan varhainen raskaustesti – puikko
  • Babyplan varhainen raskaustesti – puikko
  • Babyplan varhainen raskaustesti – puikko

Babyplan® varhaista raskaustestipuikkoa voit käyttää, kun haluat tietää oletko raskaana, erityisesti kun sinun on vaikea odottaa siihen päivään saakka, jolloin voit tehdä testin tavallisella raskaustestillä.

Tämä raskaustesti on erittäin herkkä, jonka ansiosta voit saada positiivisen tuloksen jopa 5 päivää ennen kuukautisten oletettua alkamisajankohtaa.

Babyplan® varhainen raskaustestipuikko on yksinkertainen ja turvallinen testi. Sen mukana toimitetaan selkeät käyttöohjeet suomeksi.

Määrä Hinta/kpl Summa
3 Kpl 2.50 EUR 7.50 EUR
6 Kpl 2.42 EUR 14.50 EUR
9 Kpl 2.33 EUR 21.00 EUR
15 Kpl 2.20 EUR 33.00 EUR
12 Kpl 2.25 EUR 27.00 EUR
Kokonaissumma 
Nopea ja huomaamaton toimitus 2-4 arkipäivässä
Henkilökohtainen asiakaspalvelu
ILMAINEN toimitus yli 10 € ostoksiin

UUTUUS – Babyplan® varhainen raskaustesti on nyt saatavilla ja se sopii käytettäväksi, kun haluat testata oletko raskaana niin aikaisin kuin mahdollista. Testin herkkyys on 10mlU/ml, mikä tarkoittaa että voit saada tiedon raskaudesta normaalia aiemmin.

Varhainen raskaustesti on puikkotesti, jonka käyttö on yksinkertaista ja turvallista. Testi viedään suoraan virtsasuihkuun, virtsaa ei tarvitse kerätä ennen raskaustestin suorittamista. Testin tulos on valmis 5 minuutissa.

Kun haluat testata varhaisessa vaiheessa oletko raskaana, on sinun otettava huomioon, että testin luotettavuus on pienempi kuin jos odotat kuukautisten oletettuun alkamispäivään saakka. Babyplan® varhaista raskaustestiä käytettäessä voi olla, että olet raskaana, vaikka testin tulos olisikin negatiivinen (jos teet testin ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää). Sama pätee muihin markkinoilla oleviin raskaustesteihin, joita markkinoidaan varhaiseen testaamiseen soveltuvana. Tämä johtuu siitä, että hCG-hormonin määrä, jota raskauden alettua erittyy, vaihtelee naisesta ja raskaudesta riippuen.

Babyplan® varhainen raskaustesti on luonnollisesti CE-hyväksytty.

Testien mukana toimitetaan selkeä ja helppolukuinen suomenkielinen käyttöohje.

Pitkä säilyvyys – säilyy aina vuoden 2018 kesäkuuhun saakka.

Testit kestävät pakkasta vähintään 3 viikon ajan ilman vaurioita. Lue lisää tuotteiden toimituksesta pakkassäällä täältä.

Tämä raskaustesti on saatavilla myös Babyplan® varhaisena raskaustestitikkuna.

Samankaltaiset tuotteet

Verkkokauppaamme tästä