Ovulaatiotestit

Ovulaatiotestiä käytetään, kun tahdot löytää ajankohdan munasolun irtoamiselle. Jotta tulisit raskaaksi, on yhdynnän tapahduttava munasolun irtoamisen aikoihin. Munasolu kehittyy ja irtoaa kerran kuussa, normaalisti noin 12-16 päivää ennen seuraavia kuukautisia. Munasolu elää vain korkeintaan 24 tuntia irtoamisen jälkeen, ja siittiöt voivat elää vain muutaman päivän. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että voit tulla raskaaksi vain muutamana päivänä kuukaudesta. Ovulaatiotesti auttaa sinua löytämään päivät, jolloin voit tulla raskaaksi. Lue lisää testaamisesta tämän sivun lopussa.

Babyplan Ovulaatiotesti -liuskat

Babyplan Ovulaatiotesti -liuskat

Alkaen 0.96 EUR per kappale 

Korkealaatuinen ovulaatiotesti. Seitsemän testiä jokaisessa paketissa. Yli 99,9% tarkka, helppo ja luotettava käyttää. CE-merkitty.

Lue lisää tuotteesta Babyplan Ovulaatiotesti -liuskat
Lue lisää Babyplan Ovulaatiotesti -liuskat
Babyplan Ovulaatiotesti -puikot

Babyplan Ovulaatiotesti -puikot

Alkaen 1.50 EUR per kappale 

Helppokäyttöinen ja hygieeninen ovulaatiotesti, joka on laadultaan korkealuokkainen ja yli 99% tarkka. 7 testiä jokaisessa paketissa antaa sinulle suuremman mahdollisuuden löytää oikean ajankhodan. Babyplan ovulaatiotesti on helppo ja varma ovulaatiotesti kotikäyttöön.

Lue lisää tuotteesta Babyplan Ovulaatiotesti -puikot
Lue lisää Babyplan Ovulaatiotesti -puikot
Babyplan-testisetti – tikku, sis. foolihapon

Babyplan-testisetti – tikku, sis. foolihapon

23.00 EUR

Babyplan®-testisetti – tikku, sis. foolihapon sisältää kaiken, mitä tarvitset ovulaation ja raskauden testaamiseen kahden kierron aikana. Pakkauksen avulla saat täydellisesti kotiisi kaiken yhdessä paketissa, kun suunnittelet raskautta. 

Lainaa Babyplan®-ultraäänimonitoria – kun käytät Babyplan®-testisettiä – tikku, sis. foolihapon – tullaksesi raskaaksi, tarjoamme me sinulle mahdollisuuden lainata Babyplan®-ultraäänimonitoria tultuasi raskaaksi.

Lue lisää tuotteesta Babyplan-testisetti – tikku, sis. foolihapon
Lue lisää Babyplan-testisetti – tikku, sis. foolihapon
Babyplan-testisetti – puikko, sis. foolihapon

Babyplan-testisetti – puikko, sis. foolihapon

33.00 EUR

Babyplan®-testisetissä saat kerralla kaiken tarvitsemasi, jotta voit suunnitella raskauttasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Lainaa Babyplan®-ultraäänimonitoria – kun käytät tätä testisettiä tullaksesi raskaaksi, tarjoamme me sinulle mahdollisuuden lainata Babyplan®-ultraäänimonitoria tultuasi raskaaksi.

Lue lisää tuotteesta Babyplan-testisetti – puikko, sis. foolihapon
Lue lisää Babyplan-testisetti – puikko, sis. foolihapon
RFSU Ovulaatiotesti -7 testin pakkaus

RFSU Ovulaatiotesti -7 testin pakkaus

20.00 EUR

RFSU ovulaatiotestin avulla selvität nopesti ja helposti ovulaatiosi ajankohdan, mikä lisää mahdollisuuttasi tulla raskaaksi. Pakkaus sisältää 7 kertakäyttöistä testiä.

Lue lisää tuotteesta RFSU Ovulaatiotesti -7 testin pakkaus
Lue lisää RFSU Ovulaatiotesti -7 testin pakkaus
Clearblue Digitaalinen ovulaatiotesti, 10 kpl

Clearblue Digitaalinen ovulaatiotesti, 10 kpl

Tarjous! Alkaen 33.25 EUR per kappale 

Clearblue Digitaalinen Ovulaatiotesti antaa tarkan tuloksen, jota ei voi tulkita väärin. Uskomattoman helppo ja luotettava käyttää. Seitsemän testiä jokaista testijaksoa kohden.

 

Lue lisää tuotteesta Clearblue Digitaalinen ovulaatiotesti, 10 kpl
Lue lisää Clearblue Digitaalinen ovulaatiotesti, 10 kpl
Digitaalinen Clearblue Ovulaatiotesti kaksinkertaisella hormooni

Digitaalinen Clearblue Ovulaatiotesti kaksinkertaisella hormooni

Tarjous! 34.90 EUR 49.00 EUR

UUTUUS! -Edistyksellinen, digitaalinen Clearblue Ovulaatiotesti kaksinkertaisella hormooni-indikaattorilla, sis. 10 kpl testiliuskoja. Tunnistaa sekä estrogeenin että LH -tason. Ilmoittaa kiertosi neljä hedelmällisintä päivää.

Ilmoittaa tuloksen nopeasti ja yksinkertaisesti digitaalisella näytöllä viiden minuutin kuluessa.

Edistyksellinen, digitaalinen Clearblue Ovulaatiotesti kaksinkertaisella hormooni-indikaattorilla on vähintään 99% varma!

 

Lue lisää tuotteesta Digitaalinen Clearblue Ovulaatiotesti kaksinkertaisella hormooni
Lue lisää Digitaalinen Clearblue Ovulaatiotesti kaksinkertaisella hormooni
Clearblue Testitikut ADVANCED -Ovulaatiomonitoriin

Clearblue Testitikut ADVANCED -Ovulaatiomonitoriin

49.00 EUR

20 kpl. testitikkuja Clearblue ADVANCED Ovulaatiomonitoriin -riittää 1-2 kierrolle.
Pakkauksessa mukana myös 4 kpl. monitorissa käytettäviä raskaustestejä!
Käytetään vain yhdessä Clearblue ADVANCED Ovulaatiomonitorin kanssa (ostettava erikseen).
HUOMIO! Näitä ovulaatiotestitikkuja voidaan käyttää myös "vanhan" Clearblue -ovulaatiomonitorin kanssa,  mutta mukana seuraavia raskaustestejä voidaan käyttää vain ADVANCED -monitorin kanssa. 
Lue alta lisää Clearblue ADVANCEDin testitikuista. 
 
Lue lisää tuotteesta Clearblue Testitikut ADVANCED -Ovulaatiomonitoriin
Lue lisää Clearblue Testitikut ADVANCED -Ovulaatiomonitoriin

Osta Syyskuu tarjoustuotteita ja säästä


Olen kadottanut käyttöohjeeni – mitä teen?

Löydät kaikki käyttöohjeet tästä linkistä: www.halpa-testi.fi/kayttoohje


Etkö löytänyt etsimääsi?

Alla näet listattuna kaikki tuotekategoriamme, ja tästä linkistä näet kaikki tuotteemme samalla sivulla.

Ovulaatiotesti mittaa virtsan LH-pitoisuuden, joka vaihtelee huomattavasti 24-36 tuntia ennen munasolun irtoamista. Ovulaatiotesti näyttää helposti, milloin sinun munasolusi irtoaa ja näin ollen myös ne kaksi päivää, jolloin sinulla on suurin mahdollisuus tulla raskaaksi. Meiltä Halpa-Testi.fi:stä voit ostaa joko Wondfon ovulaatiotestin tai Clearbluen Digitaalisen ovulaatiotestin. (jos toivot lisääväsi mahdollisuuksiasi tulla raskaaksi voit myös käyttää Clearbluen feriliteettinäyttöä) Löydä hedelmälliset päiväsi ovulaatiotestin avulla Kun yrität tulla raskaaksi, auttaa ovulaatiotesti löytämään hedelmälliset päivät kuukautiskierrossasi. Ajankohta, jolloin sinulla on suurin mahdollisuus tulla raskaaksi, on hyvin lyhyt. Tämän vuoksi ovulaatiotesti voi lisätä mahdollisuuksiasi tulla raskaaksi, koska sen avulla löydät hedelmälliset päivät kierrossasi. Kuinka ovulaatiotesti toimii? Ovulaatiotestin avulla mitataan, kuten raskaustestillä, tietyn hormonin pitoisuus virtsassa. Ovulaatiotesti mittaa LH ?pitoisuuden, joka nousee huomattavasti noin 24-36 tuntia ennenmunasolun irtoamista. Kiertosi hedelmällinen ajankohta alkaa, kun ovulaatiotesti on mitannut LH ?pitoisuuden nousun, ja kestää tästä hetkestä seuraavat 1-2 päivää. Tämän vuoksi on tärkeää, että teet ovulaatiotestin vähintään kerran päivässä, päivinä, jolloin munasolu voi irrota. Tällä tavalla saat selville, milloin hedelmälliset päiväsi alkavat, etkä hukkaa ainuttakaan näistä päivistä. Valitse itsellesi parhaiten sopiva ovulaatiotesti Ovulaatiotesti on tärkeä apuväline, kun haluat lisätä mahdollisuuksiasi tulla raskaaksi. Ovulaatiotestit, jotka löydät valikoimastamme ovat hyvin tarkkoja, tarkimpia, joita on saatavilla. Tarkka ovulaatiotesti lisää mahdollisuuksiasi löytää hedelmällisimmän ajankohtasi. Ovulaatiotesti voi olla liuska ?tai puikkomallinen; molempia on helppo käyttää. Jos käytät liuskamallista testiä, virtsa täytyy ensin kerätä astiaan, minkä jälkeen liuska upotetaan virtsanäytteeseen. Jos käytät puikkomallista testiä, voit virtsata suoraan testin päälle tai vaihtoehtoisesti astiaan ja upottaa testi virtsanäytteeseen. Valikoimastamme löytyy myös Clearblue digitaalinen ovulaatiotesti. Testi on digitaalinen, minkä takia sinun ei tarvitse tulkita testin tulosta, vaan testin näyttöön ilmestyy symboli, joka kertoo tuloksen. Voit virtsata suoraan testin päälle tai vaihtoehtoisesti astiaan. Monille parille voi odotusaika ennen hedelmöittymistä tuntua loputtoman pitkältä ? usein sen vuoksi, koska naisen hedelmällinen ajankohta ei ole tiedossa. Jos haluat lisää mahdollisuuksiasi tulla raskaaksi nopeasti, on ovulaatiotesti hyvä valinta. Koska on olemassa eri tyyppisiä ovulaatiotestejä, löydät varmasti testin, joka sopii sinulle parhaiten.

Tarvitsetko apua?

info@halpa-testi.fi

 

Sinun etusi

 
  • Korkealaatuisia testejä edulliseen hintaan
  • Ilmainen toimitus ostettaessa 10 EUR:lla tai enemmän
  • Huomaamaton toimitus
  • UUTUUS - Lähetämme testejä maanantaista perjantaihin klo. 16.30 asti. Saat 21 päivän täyden palautusoikeuden
  • Testit ovat CE-merkittyjä ja Food and Drug Administrationin (Yhdysvaltain lääkeviranomaisen) hyväksymiä
  • Saat aina kattavat käyttöohjeet mukana

Ostaessa 10.00 EUR lla tai yli